Dorien Maes

Lommel, Westerlo
dorien@di-eet.be
0494 58 89 84

Ik ben Dorien Maes, erkend diëtiste, diabeteseducator en sportdiëtiste. Ik ben lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD) en volg regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van nieuwigheden en jou correct te informeren/coachen. Doorheen de jaren verdiepte ik me in het begeleiden van mensen met een eetstoornis en prikkelbare darmen.
In mijn consultaties hanteer ik steeds een individuele aanpak, we gaan op zoek naar een gezondere levensstijl die bij jou past en waarbij jij je goed voelt.
Zelf trek ik graag mijn loopschoenen aan en haal ik enorme voldoening uit een stevige workout. Door mijn passie voor sport en sportverleden ben ik hier ook mensen in gaan coachen. Gezond eten en voldoende bewegen zijn vaste onderdelen van een gezonde levensstijl. Ze versterken elkaars effect. Naast voedingsadvies begeleid ik op locatie Lommel ook laagdrempelige sportsessies. Voor mij is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat je plezier beleeft aan bewegen.
Met veel enthousiasme help ik je ontdekken hoe ook jij kan genieten van de voordelen van een uitgebalanceerde levensstijl en/of plezierige sportsessie.

Ontvang je graag onze maandelijkse recepten en tips?

Zoek naar recepten en weetjes

Lees verder...

© 2024 Di-Eet.be .