Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

An & Mieke
img_4119-2-met-logo
Wij zijn beiden enthousiaste, gemotiveerde diëtisten met een passie voor onze job. Vanuit ons gezamenlijke verleden (stafmedewerkers Lokaal Gezondheidsoverleg) vinden we het enorm belangrijk steeds multidisciplinair te werken, de wetenschappelijke evidentie te bewaken, onszelf kritisch te bekijken en onze werking nu en dan te evalueren.

We hebben een aantal gezamenlijke expertises:

  • Gezonde voeding voor iedereen
  • Allergie en intoleranties
  • Sportvoeding
  • Overgewicht, hart- en vaatziekten, maagproblemen, darmproblemen, …

Daarnaast heeft ieder van ons zijn eigen expertises:

Dorien

In juni 2010 ben ik met onderscheiding afgestudeerd als Bachelor in de voedings- en dieetkunde aan de Katholieke Hogeschool Kempen. Om me nog verder te specialiseren in de verschillende aspecten van welzijn en het streven naar vooruitgang binnen deze sector volgde ik hiernaast de master-opleiding in het management en beleid van de gezondheidszorg aan de Katholieke Universiteit Leuven. Deze opleiding heb ik in februari 2013 met succes afgerond.

Vanaf Juni 2017 mag ik me ook diabeteseducator noemen. Deze postgraduaat behaalde ik aan de UC Leuven- Limburg. Dit is een specialisatie om mensen met diabetes optimaal te leren begeleiden.

Aangezien dat sport voor mezelf altijd belangrijk is geweest, heb ik me in 2019 gespecialiseerd in sportvoeding aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Nederland). Het is een grote passie om sporters te begeleiden op vlak van voeding, op weg naar een topprestatie.

In mijn vrije tijd ga ik lopen en doe ik interval conditietraining in groep. Door de jaren heen ben ik hier ook mensen in gaan coachen. Wil jij ook graag actiever zijn? Ik begeleid je graag met laagdrempelige sportsessies.
Deze sportsessies gaan door in de personal training studio in Lommel.
Iets voor jou? Stuur een mailtje naar dorien@di-eet.be.
Tot snel!