Last van extra vakantiekilo’s?

Misschien is er van al je goede voornemens niets overgebleven en ben je nu terug enkele kilo’s rijker? Of misschien heb je je redelijk goed kunnen houden aan je voornemens maar zijn er desalniettemin enkele kilo’s terug aangekomen? In beide gevallen is er geen enkel probleem. Jij hebt een geweldige vakantie achter de rug en genoten en dat mag!

Maar ondertussen zijn de zomermaanden al even achter de rug. Pas op dat je niet in die vakantiestemming blijft hangen. De tijd is daar om terug je gezonde eetpatroon op te pikken. Dit is niet altijd makkelijk. Hier alvast enkele tips:

di-eet-button Neem terug een eetdagboekje bij de hand en noteer wat je eet en drinkt. Op deze manier zie je snel waar je moet ingrijpen. Misschien eet je geen fruit meer, of start je de dag niet goed of …

di-eet-button Plan je beweegmoment terug in in je agenda.

di-eet-button Blijf niet jammeren over die extra kilo’s. Bekijk het positief: jij hebt een supervakantie gehad maar vakantie blijft niet duren. Net zoals de vakantie er op zit en je terug in je dagdagelijkse ritme valt, zo is het ook tijd voor een regelmatig en evenwichtig eetpatroon.

di-eet-button Geloof in jezelf. Tuurlijk kan je de draad terug oppikken.

di-eet-button Ben je er niet zo zeker van? Twijfel niet en plan een afspraak in bij An, Dorien of Mieke. Met onze hulp ben je zo weer op het rechte pad 🙂

Ontvang je graag onze maandelijkse recepten en tips?

Zoek naar recepten en weetjes

Lees verder...

© 2024 Di-Eet.be .