Yoghurt met chocolade- of caramelsmaak

Yoghurt met chocolade- of caramelsmaak

Misschien heb jij, net zoals ik, nog de zoete Zero sausjes met caramel en chocolade in je koelkast staan. En misschien vraag je je ook af hoe je ze kan opwerken nu de dagen korter worden en minder warm en je niet zo snel nog een bolletje ijs eet. Je kan de sausjes ook op een andere manier gebruiken. In yoghurt. Yoghurt eet je natuur of met fruit. Door de sausjes met natuuryoghurt te mengen krijg je een verrassende yoghurt met chocolade- of caramelsmaak. Het is supersnel klaar. Geen fan van yoghurt? Het kan ook met platte kaas.

Nodig: (voor 1 portie)

125 g (magere) yoghurt (gewone, Griekse, Skyr)

een geutje Zero chocoladesaus

of een geutje Zero caramelsaus

of 1 koffielepel Cankao (Canderel)

Bereiding:

  • Schep de yoghurt in een kommetje.
  • Voeg Cankao of saus naar smaak toe en roer onder elkaar.