Fruitig paasei

Fruit en chocolade. Het is en blijft een geslaagde combinatie. Dit jaar hebben we als paasidee een fruitsalade met paaseitjes/paasfiguurtjes in chocolade. Je kan het gerecht gebruiken bij een paasbrunch, als nagerecht van een paasdiner of gewoon in de namiddag als een fruitig en zoet tussendoortje. Fijne paasdagen.

Nodig: (voor 4 personen)

1 groene kiwi

Handvol blauwe druiven

Handvol witte druiven

½ mango

½ bakje aardbeien

Handvol paaseitjes/paashaasjes/paaskuikentjes in chocolade

 

Bereiding:

  • Spoel de druiven en droog ze met keukenrol.
  • Schil de kiwi en de mango en snijd in partjes.
  • Maak de aardbeien schoon, spoel ze en snijd in stukjes.
  • Neem een eivormige schaal (een andere is ook oké) en schik hierin het fruit.
  • Verdeel de paaschocolade over de schaal.

 

Varieer:

Kies ander fruit.

 

Ontvang je graag onze maandelijkse recepten en tips?

Zoek naar recepten en weetjes

Lees verder...

© 2024 Di-Eet.be .