Fruit en chocolade. Het is en blijft een geslaagde combinatie. Dit jaar hebben we als paasidee een fruitsalade met paaseitjes/paasfiguurtjes in chocolade. Je kan het gerecht gebruiken bij een paasbrunch, als nagerecht van een paasdiner of gewoon in de namiddag als een fruitig en zoet tussendoortje. Fijne paasdagen.
Nodig: (voor 4 personen)
1 groene kiwi
Handvol blauwe druiven
Handvol witte druiven
½ mango
½ bakje aardbeien
Handvol paaseitjes/paashaasjes/paaskuikentjes in chocolade
Bereiding:
- Spoel de druiven en droog ze met keukenrol.
- Schil de kiwi en de mango en snijd in partjes.
- Maak de aardbeien schoon, spoel ze en snijd in stukjes.
- Neem een eivormige schaal (een andere is ook oké) en schik hierin het fruit.
- Verdeel de paaschocolade over de schaal.
Varieer:
Kies ander fruit.