Weinig tijd om te koken vanavond? Het overkomt ons allemaal wel eens. Toch wil je graag iets anders eten dan boterhammen. Een snelle hap die warm is en snel klaar. Een pizza maken is best veel werk, zeker als je de bodem zelf wil maken. Het kan ook snel gaan, als je vertrekt van een wrap. Het gaat perfect, is lekker knapperig en veel sneller klaar. Zeker een aanrader om eens uit te proberen.
Nodig: (2 pers)
2 (meergranen) wrap’s
1 groene paprika
1 brikje tomatensaus voor pizza
1 (light) mozzarella
100 g champignons
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Maak de paprika schoon, en snijd klein.
- Maak de champignons schoon en snijd in schijfjes.
- Snijd de mozzarella in plakjes.
- Leg de wrap op een bakplaat.
- Smeer er wat pizzasaus op.
- Beleg de pizza met de helft van de paprika en champignons.
- Werk af met de mozzarella.
- Zet in de oven en bak 8 tot 10 minuten.
- Maak ondertussen de tweede pizza op dezelfde manier.