Knolselder wordt speciaal gekweekt voor de dikke eetbare knol. Het seldergroen wordt niet gebruikt en de knolselder wordt meestal verkocht zonder blad. Het is een wintergroente die vooral in de noordelijke streken wordt geteeld. De knol weegt gemiddeld 1 kg. Knolselder kan rauw gegeten worden, verwerkt in soep en in warme bereidingen. Voedingswaarde per 100 g: 28 kcal ; 2 g eiwit; 5 g koolhydraten 4,9 g vezels en 80
Welkom op di-eet.be
Welkom op onze website, Welkom op onze website www.di-eet.be. Hier kun je informatie vinden over onze werkwijze, werkuren… Je treft er info over voeding en dieet. Wekelijks voorzien we een gezond en vooral lekker recept en je kan inschrijven voor onze nieuwsbrief. Met onze rubriek ‘ Vers van de pers’ willen we vooral tegemoetkomen aan de vele vragen die we steeds krijgen in onze praktijk. Ook kunnen we hier reageren
01/04/2015