IJsje: peche melba

In ons rijtje van ijsje ook deze maand geen onbekende: peche melba. Nu zijn er nog volop perziken en nectarines, want je kiest immers het fruit dat jij het lekkerste vindt. De platte perziken of nectarines kunnen ook gebruikt worden voor deze bereiding. Als het fruit goed rijp is, kan je het gemakkelijk schillen. Je kan kiezen voor gele of witte perziken of nectarines, wij kozen voor een gele perzik.

Ingrediënten: (2 porties)

1 rijpe gele perzik

2 bolletjes vanille-ijs (light)

Bereidingswijze:

  • Schil de perzik (of nectarine), verwijder de pit en snijd in schijfjes.
  • Schik de helft van de schijfjes in een cirkel op een bord.
  • Schik de andere helft van de schijfjes perzik in een cirkel op een ander bord.
  • Schep op ieder rondje perzikschijfjes een bolletje vanille-ijs.

Ontvang je graag onze maandelijkse recepten en tips?

Zoek naar recepten en weetjes

Lees verder...

© 2024 Di-Eet.be .