Het asperge seizoen loopt stilaan op zijn einde. Nog even een heerlijk groentegerechtje. Een combinatie van asperges met snijboontjes. Deze keer bereiden we ze in de wok. Dan blijven ze knapperig, met veel beet. Je kan ze afwerken naar eigen keuze. Gewoon met een beetje peper en zout of meer oosters met sojasaus, oestersaus,… voor een meer pittige smaak.
Nodig: (4 personen)
1 pak witte asperges
500 g snijboontjes
1 eetlepel arachideolie
Peper en zout
Bereiding:
- Schil de asperges en snijd ze schuin in dunne plakjes.
- Maak de snijbonen schoon, spoel onder koud water en snijd klein.
- Verwarm de olie in een ruime wokpan.
- Voeg de snijboontjes toe en wok gedurende 5 minuten.
- Voeg vervolgens de asperges toe en wok de groenten samen beetgaar.
- Breng op smaak met peper en zout of naar wens met sojasaus,…