Gelukkig nieuwjaar !

Wij wensen al onze bezoekers en lezers een gelukkig, fantastisch en gezond 2016 toe. Uiteraard met veel kookplezier. Via onze rubriek ‘recepten’ blijven we jullie ook dit jaar iedere week een nieuw recept aanbieden met lekkere, gevarieerde, kleurrijke en inspirerende gerechten. We zorgen dat de ingrediënten gemakkelijk te verkrijgen zijn, dat je geen uren in de keuken moet staan en dat de gerechten geschikt zijn voor het hele gezin.

Maar eerst een toost op het nieuwe jaar ! Gezondheid !  An, Dorien en Mieke.

Ingrediënten hapje:

2 mini kropjes sla of 1/8 ijsbergsla

1 pakje rivierkreeftjes

1 gele paprika

1 rode paprika

Sausje: met paprika: zie light sausjes

Bereidingswijze:

  • Snijd de sla heel fijn.
  • Schil de gele paprika, snijd in fijne blokjes.
  • Schil de rode paprika, snijd in fijne blokjes.
  • Snijd de rivierkreeftjes fijn.
  • Maak het sausje zoals beschreven bij de light sausjes. Verwerk in het sausje de helft van de fijngesneden rode paprika en eventueel wat Worcestersaus (Engelse saus) voor wat meer pit.
  • Vul de glaasjes: laagje sla, laagje gele paprika, laagje rivierkreeftjes.
  • Afwerken met sausje en garneren met de overgehouden fijngesneden rode paprika.

Ontvang je graag onze maandelijkse recepten en tips?

Zoek naar recepten en weetjes

Lees verder...

© 2024 Di-Eet.be .