Gelukkig nieuwjaar !

Wij wensen iedereen een gelukkig en bruisend nieuw jaar toe. Via onze rubriek ‘recepten’ blijven we jullie ook in 2017 iedere week een nieuw recept aanbieden met lekkere, gevarieerde, kleurrijke en inspirerende gerechten. We zorgen dat de ingrediënten gemakkelijk te verkrijgen zijn, dat je geen uren in de keuken moet staan en dat de gerechten geschikt zijn voor het hele gezin.

Maar eerst toosten we op het nieuwe jaar ! gezondheid   An, Dorien en Mieke.

Ingrediënten mini-pizza: (± 20 stuks)

1 kant-en-klare pizzadeeg

1 klein potje tomatensaus (bijvoorbeeld bruschette)

1 klein bakje champignons

2 plakken ham

1 pakje mozzarella bolletjes (kan ook light)

Gehakte peterselie

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Borstel de champignons schoon, verwijder het steeltje en snijd ze in plakjes.
  • Snijd het vet van de ham en snijd in kleine stukjes.
  • Snijd de bolletjes mozzarella in twee.
  • Meen een ronde uitsteekvorm en steek hiermee mini-pizza’s uit het deeg.
  • Schep op iedere plakje deeg een koffielepel tomatensaus en verdeel dit over het deeg.
  • Leg op iedere mini-pizza enkele stukjes champignon, ham en 2 halve bolletjes mozzarella.
  • Bestrooi met peterselie en zet in de oven.
  • Bak ze in 10 à 15 minuten gaar.
  • Dien warm op.

Ontvang je graag onze maandelijkse recepten en tips?

Zoek naar recepten en weetjes

Lees verder...

© 2024 Di-Eet.be .