Janne Poisquet

Eindhout, Olen, Westerlo
janne@di-eet.be
0471 46 94 15

Ik ben Janne Poisquet, erkend diëtiste en lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD). In juni 2022 behaalde ik met trots mijn bachelor Voedings- en dieetkunde aan de Thomas More Hogeschool in Geel. Dankzij mijn vorige opleiding van Biomedische Wetenschappen (behaald in 2019) heb ik een sterke kennis van het menselijk lichaam en de mogelijke problemen die zich hier kunnen voordoen. Dit wetenschappelijk inzicht neem ik dus ook graag mee in mijn werk als diëtiste. Verder vind ik het heel belangrijk om me steeds bij te scholen: de wetenschap staat niet stil en ik dus ook niet. In 2022 heb ik me reeds gespecialiseerd in het Prikkelbaredarmsyndroom en voedselallergieën- en intoleranties.

Tijdens mijn consultaties leg ik steeds de focus op een algemeen evenwichtig voedingspatroon dat ook op lange termijn haalbaar is. Ik werk samen met jou een advies uit dat rekening houdt met jouw eet- en leefgewoontes en met een eventuele pathologie, indien deze aanwezig is.

Mijn visie is dat we het ‘totaalplaatje’ in beschouwing nemen. Dit wil zeggen dat we naast je voeding ook je beweging, slaap en emoties gaan bekijken en eventueel mee opnemen in het advies.

Ontvang je graag onze maandelijkse recepten en tips?

Zoek naar recepten en weetjes

Lees verder...

© 2024 Di-Eet.be .