Run to walk again: help jij ons?

Sportieve uitdagingen

Bewegen is belangrijk. In onze diëtistenpraktijk moedigen we onze klanten ook aan te bewegen. Zoals de meesten onder jullie weten, is onze wachtruimte ‘een actieve’ wachtruimte. Je kan terwijl je wacht, bewegen.
Zelf vinden we beweging ook belangrijk en steunen we graag het goede doel.

–        Levensloop Lommel
Diëtiste Dorien is ingeschreven voor de levensloop te Lommel.

–        Run to beat allergy – Helsinki
Diëtiste Mieke is volop aan het trainen, want zij is geen loopster maar een fietser. Toch heeft ze zich geëngageerd samen met diëtiste An en collega allergiediëtiste Hilde de ‘run to beat allergy’ te lopen.

Run to walk again
Voor ‘run to walk again’ vragen diëtisten An en Dorien graag jullie aandacht. De Run To Walk Again is een loopevent waarbij een afstand van 300km (7 marathons) dient overbrugd te worden tussen zaterdagochtend 8u en zondagmiddag 12u. Teams bestaan uit lopers en minimum 1 handbiker. Dat doen zij in estafettevorm, waarbij zij volledig zelf plannen wie wanneer in actie komt, waar en na hoeveel kilometer de teamleden elkaar aflossen en hoe ze het onderweg en in het Run To Walk Again-village gezellig maken. Diëtistenpraktijk Di-eet ondersteunt graag het FitClass team Westerlo.
Per team is er 3000 euro startgeld (voor ‘run to walk again’) nodig.
IJSBOERKE wil ons team ondersteunen. Vanaf volgende week zijn er in de praktijk te Westerlo ijsjes zonder klassieke suiker, maar gezoet met tagatose te koop.


Wist je dat IJSBOERKE in alle kinderijsjes de klassieke suiker vervangen heeft?
Wist je dat IJSBOERKE een gamma ‘icy 0% suiker’ heeft?
Wist je dat IJSBOERKE een gamma ‘soja-ijs’ (vrij van koemelk en lactose en toegelaten binnen low-fodmap) heeft?
Kom je langs in de praktijk één van de weken? Breng alvast je koeltas mee en plan je bezoek zo dat je onmiddellijk naar huis rijdt.
Kom je niet langs? Geef een seintje en spreek af wanneer je langs komt zodat je tijdens de warme zomermaanden bewust kan genieten van een heerlijk ijsje.

Ontvang je graag onze maandelijkse recepten en tips?

Zoek naar recepten en weetjes

Lees verder...

© 2024 Di-Eet.be .