Overgewicht

Mager zijn is in onze Westerse samenleving nog steeds de norm. Toch blijkt uit onderzoek dat de doorsnee burger in het westen elk jaar zwaarder wordt. Voor velen is mager zijn onbereikbaar geworden. We stellen ons tevreden met een kilootje meer.

Omdat een slanke lijn door velen gegeerd is, zijn er ook ontelbare vermageringsdiëten, –formules, -producten en dito boeken beschikbaar. Maar jammer genoeg bestaat er geen wonderdieet of wondermiddel, al beloven vele commerciële formules dat wel. Snel vermageren wil meestal ook zeggen dat het verloren gewicht er snel terug bijkomt. Met  wat pech eindig je met een hoger gewicht dan je begonnen bent, het bekende jojo-effect.

Blijvend gewichtsverlies kan enkel bereikt worden door structureel de verkeerde voedingsgewoontes te veranderen en ze om te vormen tot blijvende nieuwe gewoontes. Zie het als een nieuwe levensstijl.

Onze norm is niet de slanknorm maar we streven naar een gezond gewicht. Een gezond gewicht is de eerste stap naar een gezonder leven. Samen bekijken we welk voedingsplan het best aansluit bij je levensstijl, rekening houdende met je vroegere dieetpogingen, je valkuilen en je successen. We starten een voedingsplan op waarin je evenwichtig en verantwoord zal vermageren met een erkende diëtiste als coach, een wetenschappelijke analyse als achtergrond en een op maat geschreven maaltijdplan. Deze unieke combinatie verzekert resultaat op korte en lange termijn.

Maak een afspraak met één van onze diëtisten:

Eindhout, Lommel, Olen, Westerlo, Zoerle-Parwijs:

Zoersel:

Ontvang je graag onze maandelijkse recepten en tips?

Zoek naar recepten en weetjes

Lees verder...

© 2024 Di-Eet.be .