Gezondheidswinst met EQ3 voedingsprogramma

EQ3 logo kleur small

Als erkende diëtisten werken wij graag samen met partners die een wetenschappelijk onderbouwde aanpak hebben, verantwoord ondernemen en ons geloof in gezond en evenwichtig vermageren delen. 

In Equilibre3 hebben wij zo’n partner gevonden.

Het volgen van het EQ3 Programma staat voor drie zaken:

1. Een persoonlijke begeleiding voor jou door ons, als EQ3 Mentor, doorheen het hele traject.

2. Wij onderzoeken eerst grondig je gewichtsprofiel, je lichaamssamenstelling en analyseren of je lichaam reeds hinder ondervindt van je overgewicht.

3. Samen met jou stellen wij een haalbaar doel en maaltijdplan, op maat, op.

De EQ3 Producten zijn lekkere maaltijdvervangers die aan alle veiligheidsnormen en strikte Europese regels voldoen en waarbij je geen extra voedingssupplementen hoeft te nemen. Het zijn met andere woorden volledige maaltijdvervangers die naast hoogwaardige essentiële voedingsstoffen ook alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en spoorelementen bevatten. Naast EQ3 shakes, soepen en repen, maken ook flakes, wraps, pannenkoeken en een kaloriearme koude en warme drank deel uit van het EQ3 productgamma.

Surf voor meer info over Equilibre3 naar www.equilibre3.be en laat je zeker ook inspireren door de vele positieve EQ3 ervaringen op http://www.equilibre3.be/succesverhalen.

En uiteraard mag je Equilibre3 ook liken! https://www.facebook.com/Equilibre3

“Inspireren tot een kordaat en verantwoord plan van aanpak bij personen met (ernstig) overgewicht, om gewicht te verliezen en zo gezondheidswinst te boeken.
Stapsgewijs naar positieve keuzes, zonder tekorten voor het lichaam, voor resultaat op korte termijn en evenwicht op lange termijn.”

Ontvang je graag onze maandelijkse recepten en tips?

Zoek naar recepten en weetjes

Lees verder...

© 2024 Di-Eet.be .